Plasare Produse

Care este cel mai vândut Sedan din lume

Modelul 3 de la Tesla este de departe cea mai bine vândută mașină electrică din lume. Acum vehiculul ar trebui să fie, de asemenea, numărul unu la modelele Sedan – înaintea seriei 3 BMW și Audi A6 și Q5.

În primul trimestru, Tesla a putut anunța câteva noi recorduri. Producătorul de mașini electrice a înregistrat cel mai mare profit dintr-o perioadă de trei luni cu 438 de milioane de dolari SUA. Totalul de 184.877 de mașini electrice livrate în primul trimestru a stabilit, de asemenea, un nou maxim. Cererea ridicată din China a fost în primul rând responsabilă pentru dublarea față de aceeași perioadă a anului precedent. Această creștere a cererii a oferit și o altă piatră de hotar: pentru prima dată, se spune că acest vehicul a devenit cel mai bine vândut Sedan din lume.

Modelul 3 de la Tesla – cu mult înaintea BMW seria 3 și E- Class

Chiar dacă nu există încă o fabrică în Europa, modelul 3 de la Tesla a reușit să devină cea mai bine vândută mașină la doar 3 ani și jumătate de la începerea producției. Acest lucru a permis grupului să depășească concurenții consacrați și lideri, cum ar fi BMW seria 3 sau Clasa E de la Mercedes, precum și A6 și Q5 de la Audi. Pentru a afla diferite informații și rapoarte despre aceste modele, poți accesa carvertical.com/ro.

 „Acest lucru arată că un vehicul electric poate conduce în această categorie și poate depăși concurența pe benzină.” Tesla reușise anterior acest lucru cu Model 3 pe piața din SUA, în Marea Britanie și Norvegia – dar niciodată în întreaga lume.

Pentru a pregăti acest calcul, Tesla a publicat pentru prima dată cifrele de vânzări ale Modelului 3 și Modelului Y în mod individual pentru un sfert. În consecință, aproximativ 120.000 de Tesla model 3 au fost vândute în primul trimestru. Tesla a vândut aproximativ 60.000 de vehicule Model Y. Producătorul de mașini electronice a înregistrat mai puțin de 3.000 de vânzări ale modelelor sale S și X. Tesla nu a produs nimic nou în primul trimestru . Vehiculele vândute sunt din producția 2020. După testarea vehiculelor Model S și X actualizate, producția este abia acum setată să reia.

CEO-ul Tesla, Elon Musk spune și probabil așa va fi: ”Modelul Y va fi în curând cel mai bine vândut vehicul în întreaga lume”

După succesul cu Modelul 3, șeful Tesla Elon Musk și-a stabilit din nou un nou mare obiectiv. Modelul Y nu ar trebui să fie doar liderul mondial în categoria sa, ci să devină și cea mai bine vândută mașină din lume. Potrivit lui Musk, este realist că Tesla ar putea produce aproximativ un milion de modele Y pe an. Desigur, acest lucru va fi posibil numai după ce noile Gigafactory din Brandenburg și Texas vor fi finalizate. Pentru comparație: cea mai vândută mașină anul trecut a fost Toyota Corolla cu 1,13 milioane de modele vândute, iar informații despre acest model le poți afla pe myfreevin.com. Modelul 3 a fost mașina electrică cel mai bine vândută cu 365.000 de vânzări în 2020 .

Comment here