LIFE

Cardi B vrea cetăţenie nigeriană de teama unor atacuri iraniene asupra Statelor Unite

Artista rap Cardi B are în vedere obţinerea cetăţeniei nigeriane de teama unor atacuri iraniene asupra Statelor Unite, scrie NME. Guvernul nigerian a spus că este deschis privind acordarea cetăţeniei artistei, care şi-a exprimat îngrijorarea după ce Donald Trump a ameninţat Iranul.

Tensiunile generate de uciderea generalului iranian Qassem Soleimani, săptămâna trecută, în Bagdad, au făcut ca mai mulţi arişti să îşi pună problema unor represalii. După ce Sej Tankian, liderul trupei System Of A Down, a spus că se teme că incidentul va duce la un alt război, actriţa Patricia Arquette a semnalat la gala Globurilor de Aur că vede America în prag de război. Cardi B s-a întrebat, într-un mesaj publicat pe Twitter, dacă nu ar fi mai în siguranţă să se mute în Nigeria, pentru a evita orice atac iranian.

„Nu este o glumă. Mai ales că sunt în New York. Este trist că acest om pune vieţile americanilor în pericol. Cea mai proastă mişcare făcută de Trump până acum… Îmi depun actele pentru cetăţenia nigeriană”, a spus Cardi B.

Drept răspuns, un oficial al guvernului nigerian, Abike Dabiri-Erewa, a confirmat că cetăţenia ar fi o opţiune pentru star. „Cum mă ocup de Diasporă, abia aşteptăm să te primim din nou”, a scris ea. „Uşile noastre sunt deschise, soro”.

Cardi B, pe numele real Belcalis Marlenis Almánzar, s-a născut pe 11 octombrie 1992, în Bronx (New York). Cântăreaţa a devenit celebră în 2017, odată cu piesa „Bodak Yellow”, a primit de atunci şapte nominalizări la premiile Grammy, iar albumul ei de debut „Invasion of Privacy” s-a clasat pe primul loc în Billboard 200. În 2019, a debutat în film. Ea face parte din distribuţia „Hustlers”, film care o are pe Jennifer Lopez în rol principal. Cardi B a apărut şi într-un clip pentru campania lui Bernie Sanders pentru alegerile prezidenţiale din 2020.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here