Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cârciumaru: Vîlceanu A GREȘIT, putea să mă sune! Vîlceanu: A primit pe mail!

Florin Cârciumaru, supărat că Dan Vîlceanu nu l-a sunat în ziua în care proiectele de lege de reducere a vârstei de pensionare în minerit, au ajuns pe ordinea de zi a Comisiei de Muncă din Camerei Deputaților, fiind respinse.

 ”Trebuia să colaboreze cu noi! Eu așa am făcut când am avut o inițiativă a domnului Vîlceanu în Comisia de Administrație Publică. Putea să mă sune pe mine sau pe Iriza și mergeam și discutam cu membrii comisiei” a declarat senatorul PSD, vineri, la Interviurile Infinit FM.

Miercurea trecută, proiectele PNL și PSD ce vizează pensionarea mai devreme a minerilor și energeticienilor au fost respinse de Comisia de Muncă a Camerei Deputaților.

Cârciumaru a comentat că Vîlceanu a greșit neapelând la sprijinul parlamentarilor PSD de Gorj. Senatorul a amintit că au fost situații în care au fost aduși, la București, lideri sindicali din cadrul Complexului Energetic Oltenia pentru a face presiune în susținerea unor proiecte de legi.   

Deputatul Dan Vîlceanu spune, însă, că nu avea de ce să-l informeze el pe Florin Cârciumaru întrucât senatorul a primit înștiințare, pe mail, de la Comisia de Muncă.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here