Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cârciumaru și Greblă, în cărți pentru Primăria Târgu-Jiu? ”E prematur!”

Pantelimon Manta crede că este posibilă o nouă candidatură a lui Florin Cârciumaru, la Primăria Târgu-Jiu, la alegerile locale din această vară. ”Este o opțiune! Dacă Florin Cârciumaru se aruncă în luptă, o face cu șanse!” declară Manta. În mediul politic este vehiculat și numele fostului judecător al Curții Constituționale, Toni Mihai Greblă, pentru o candidatură din partea PSD la Primăria Târgu-Jiu. Greblă ne-a spus, însă, că este prematură discuția. Pe piață mai circulă un scenariu: Adrian Tudor va fi candidat PSD, în situația în care PNL și USR se unesc și îl susțin împreună pe Marcel Romanescu.

Ion Fugaru a declarat, la Interviurile Infinit FM, că PSD va lua decizia candidatului la Primăria Târgu-Jiu în funcție de realizarea sau nu a unei alianțe, pentru alegerile locale, între PNL și USR.

Radu Miruță, președintele USR Gorj, însă, nici nu vrea să audă de o alianță cu liberalii și de o susținere comună pentru Marcel Romanescu. Spune că, dacă centrul ar impune așa ceva, ”USR ar exploda”.

Pantelimon Manta crede că Florin Cârciumaru ar putea candida la Primăria Târgu-Jiu din două considerente: încă are un electorat fidel și pentru a crește scorul PSD pe municipiu, în condițiile în care organizația a obținut rezultate sub așteptări, la ultimele tururi de alegeri.  

Manta a auzit vehiculându-se și numele fostului senator Toni Mihai Greblă pentru o candidatură la Primăria Târgu-Jiu. Nu poate evalua, însă, în ce măsură fostul judecător CCR poate atrage voturi.

Într-o scurtă discuție, Toni Mihail Greblă ne-a declarat că este prematură ideea unei candidaturi la Primăria Târgu-Jiu.

Primarul liberal Marcel Romanescu consideră că orice persoană va arunca PSD în luptă, va fi un contracandidat redutabil.

După cum a mai declarat, Romanescu consideră foarte importantă o alianță cu Uniunea Salvați România. Spune că atât PNL cât și USR ar trebui să aibă un singur obiectiv: câștigarea alegerilor în fața PSD.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here