Minerit și EnergieStirile Zilei

Cârciumaru pune la îndoială RAPORTUL Corpului de Control. ”S-a făcut la comandă politică!”. Iordache: Unii, de la o vârstă, nu mai știu ce vorbesc!

Liderii ALDE Gorj, REVOLTAȚI după ce Florin Cârciumaru a afirmat, la Interviurile Infinit FM, că raportul Corpului de Control al premierului Dăncilă a fost făcut politic și ar conține neconcordanțe cu realitatea din Complexul Energetic Oltenia. Cârciumaru a declarat, în emisiune, că nu se impune schimbarea Directoratului CEO, acum, când trebuie făcute stocurile de cărbune pentru iarnă. Drept reacție, Ion Iordache spune că Florin Cârciumaru și-a anulat întreaga carieră prin aceste afirmații. ”Trăim într-un județ bolnav!” reacționează și Robert Filip văzând că nu se iau măsuri după ce a apărut raportul corpului de control.

La Interviurile Infinit FM, senatorul Florin Cârciumaru, vicepreședinte PSD Gorj, a afirmat că nu este momentul pentru schimbarea conducerii Complexului Energetic Oltenia.

Cârciumaru s-a declarat optimist privind schema de ajutor cu care guvernul ar urma să vină, pentru ca CE Oltenia să poată achiziționa certificatele de carbon. Senatorul PSD s-a arătat încrezător că se va găsi susținere și la Bruxelles, acum că liberala Adina Vălean, soția lui Crin Antonescu, a fost aleasă preşedinte al Comisiei pentru Industrie, Cercetare şi Energie din Parlamentul European.

Surprinzător, Florin Cârciumaru a pus la îndoială veridicitatea datelor din raportul corpului de control al premierului Viorica Dăncilă, recomandând chiar să nu fie luat în calcul.

Ion Iordache, liderul ALDE Gorj, comentează că Florin Cârciumaru și-a anulat toată activitatea bună făcută pentru Târgu-Jiu și județ, prin declarațiile referitoare la raportul corpului de control.

Primarul ALDE de la Rovinari, Robert Filip, acuză că Gorjul este codaș între județele din țară din cauza locuitorilor săi, a celor care aleg să ignore rapoarte oficiale, precum cele făcute după verificările la Complexul Energetic Oltenia.  

Filip le recomandă celor care ii susțin pe actualii sefi din CE Oltenia ”să se spele cu ei pe cap” și avertizează că vor veni vremuri când “nu vor avea cum să pună pâinea pe masă”.   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here