Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cârciumaru, pe lista Pro România sau PMP? Ce spun Văcaru și Davițoiu

Informații că senatorul Florin Cârciumaru ar putea candida din partea Pro România sau a Partidului Mișcarea Populară pentru un nou mandat, la parlamentare, au apărut în presa locală.

PNL a anunțat listele pentru Deputați și Senat, dar la PSD încă se depun scrisori de intenție. Pe acest fond au apărut informații că Florin Cârciumaru n-ar mai fi dorit pe primul loc pe lista PSD pentru Senat și c-ar urma să candideze din partea altei formațiuni politice.

Alin Văcaru, președintele Pro România Gorj, spune că orice partid și-l dorește pe fostul primar al Târgu-Jiului, dar Pro România a decis să facă fuziune cu ALDE iar, la Senat, ALDE va propune candidatul.    

Nicolae Davițoiu, președintele Partidului Mișcarea Populară Gorj, spune că n-a purtat nicio discuție cu Florin Cârciumaru privind o candidatură la parlamentare și că, în acest moment, pe primul loc la Senat este propus Ion Rușeț.   

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, spune că până miercuri se depun intenții de candidatură la partid.

Weber declară că persoanele care se vor afla pe listele PSD, pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, vor trebui să îndeplinească anumite criterii și vor susține un interviu cu conducerea centrală a partidului.

Comment here