Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cârciumaru: Numele lui Ponta și Dragnea în dreptul STADIONULUI

Cârciumaru amintește, pe pagina de socializare, că Ponta și Dragnea au contribuit la realizarea stadionului din Târgu-Jiu. ”Chiar dacă unii evită sau nu vor să recunoască, în dreptul acestor două investiții se află și numele fostului premier Victor Ponta și al lui Liviu Dragnea, fost lider al PSD și fost ministru al Dezvoltării în timpul Guvernului Ponta” scrie senatorul de Gorj, care se laudă cu ceea ce numește ”investiția sa de suflet”. În plină campanie electorală, în pragul inaugurării arenei de 28 de milioane de euro, care trebuia să fie gata încă din toamna lui 2016, au apărut și acuzații între politicieni, care și cum profită din punct de vedere electoral.

Senatorul Florin Cârciumaru, fostul primar al Târgu-Jiului, spune că noul stadion din Târgu-Jiu este investiția sa de suflet, una care se construiește într-un oraș odată la 100 de ani. Cârciumaru vrea să-i sugereze primarului Romanescu să facă un program de vizitare gratuită a noii arene.

Florin Cârciumaru n-a uitat să-i amintească, pe pagina de socializare, pe fostul premier Victor Ponta și pe fostul ministru al Dezvoltării, Liviu Dragnea, care și-au dat acordul, în mai 2015, pentru realizarea unui stadion modern la Târgu-Jiu.

Marcel Romanescu, primarul liberal al Târgu-Jiului, spune că nu va nega niciodată meritul fostei administrații PSD, în privința realizării stadionului.

Viceprimarul PSD Adrian Tudor declara, miercuri, că toată lumea se va bucura de tratament egal, în privința utilizării stadionului, de anul viitor când el va ajunge primar. Tudor ar fi vrut ca primarii sau șefii de instituții să-și plătească bilete, nu să primească invitații la evenimentul de inaugurare. Romanescu este convins, însă, că social-democratul nu are nicio șansă să acceadă în fruntea municipalității.   

Eduard Lădaru, consilier municipal ALDE, este nemulțumit de modul în care primarul Marcel Romanescu a gândit distribuirea invitațiilor pentru  evenimentul de inaugurare, fără să se consulte cu ceilalți aleși locali.

Problema care se pune, acum, odată ce stadionul a fost în sfârșit finalizat, este dacă autoritățile din Târgu-Jiu vor fi în stare să-l administreze. Nicolae Davițoiu, liderul PMP Gorj, spune că există riscul să ajungă precum Cluj Arena, aflată în insolvență.

Viorel Caragea acuză că stadionul urmează să fie folosit fără niciun fel de drept legal de către Clubul Pandurii Târgu-Jiu, motiv pentru care consideră că primarul Marcel Romanescu ” se joacă cu focul”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here