Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cârciumaru NU va fi pe lista PSD Târgu-Jiu. Aurel Popescu vrea city manager

Florin Cârciumaru NU se va afla pe lista de consilieri municipali la Târgu-Jiu, ne-a confirmat Aurel Popescu, după o discuție cu senatorul de Gorj.

Precizările vin în contextul în care, în presa locală, a apărut o înregistrare de la ședința PSD în care Aurel Popescu prezintă lista de consilieri locali, ce va fi propusă târgujienilor la alegerile din 27 septembrie, precizând că primii 4 de pe listă, respectiv  Ciprian Florescu, Aurel Popescu, Florin Cârciumaru și Dorin Tașcău se vor retrage.

Aurel Popescu spune că întotdeauna ia în calcul varianta ca discuțiile care se poartă la partid să ajungă în presă. Cât despre retragerea primilor 4, spune că senatorul Cârciumaru l-a informat că nu dorește să fie inclus pe listă.

Popescu își dorește un nou mandat de viceprimar ori poziția de city manager, dacă Ciprian Florescu va câștiga Primăria Târgu-Jiu.

Primarul liberal Marcel Romanescu îi acuză pe social-democrați că vând iluzii, câtă vreme primii de pe listă se vor retrage, după alegerile locale.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here