Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cârciumaru: N-am avut niciodată asemenea inundații, cât am fost primar! Am vorbit cu Pătrășcoiu

După ultima inundație groaznică din Târgu-Jiu, senatorul Florin Cârciumaru a discutat cu șeful Aparegio, Traian Pătrășcoiu, cerându-i să intre într-o colaborare cu Primăria Târgu-Jiu.

Cele două instituții se războiesc de câțiva ani, primarul liberal Marcel Romanescu acuzând că societatea de apă și canal este puternic politizată. La Interviurile Infinit FM, Cârciumaru, fost primar al municipiului, a comentat că niciodată n-a văzut o asemenea inundație în oraș, în cei 16 ani cât l-a condus.

Cârciumaru nu crede că problemele cu inundațiile vor afecta electoral PSD. În opinia sa, scandalul este mai mult unul generat de orgolii.

Primarul Marcel Romanescu salută inițiativa senatorului Florin Cârciumaru de a discuta cu conducerea Aparegio. Edilul PNL spune, însă, că simte ”o reticență maximă” din partea managerului operatorului, Traian Pătrășcoiu, reticență pe care n-o înțelege.

”N-o să fiu de acord niciodată ca Aparegio să aibă stăpân!” declară Romanescu.

Primarul Târgu-Jiului este de părere că Traian Pătrășcoiu ar trebui să se retragă de la conducerea Aparegio, iar în locul său să vină o persoană ”care să vadă în Primăria Târgu-Jiu un partener nu un adversar”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here