Minerit și EnergieStirile Zilei

Cârciumaru, despre ȘEFII CE Oltenia: Oameni capabili, profesioniști

Senatorul PSD Florin Cârciumaru îl critică pe ministrul Economiei, Virgil Popescu, dar îi laudă pe șefii Complexului Energetic Oltenia, despre care spune că ”sunt oameni capabili, care știu ce au de făcut”.

Declarațiile vin în contextul în care Cârciumaru, s-a declarat, miercuri, revoltat de ”modul în care Ministerul Economiei și Energiei, condus de Virgil Popescu, tratează Complexul Energetic Oltenia”. Parlamentarul a acuzat că, sub guvernarea PNL, ”mii de mineri și energeticieni au fost trimiși acasă în șomaj tehnic, grupurile energetice au fost oprite, iar ministrul Virgil Popescu vorbește numai de restructurări pentru următoarele luni”.

În plus, Florin Cârciumaru nu înțelege de ce au fost trimiși angajații CEO în șomaj, dar România importă energie.  

Cârciumaru spune că parlamentarii PSD vor avea întâlniri cu liderii sindicali din minerit și energie, în perioada următoare.

”Nu avem ce să reproșăm conducerii CEO, sunt oameni capabili, profesioniști, știu ce au de făcut. Dar, ca să poată face un management de calitate, trebuie ajutați, ori acest lucru nu se vede c-ar veni de la guvern” declară senatorul PSD.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here