Stirile ZileiTârgu-Jiu

Caragea: Sunt mai multe aripi în PSD

Printr-o postare pe pagina de socializare, senatorul Florin Cârciumaru, l-a acuzat pe Adrian Tudor că încearcă să destabilizeze organizația PSD Târgu-Jiu, exact înainte de alegerile locale, deranjat de listele de candidați.

Cârciumaru a scris că se disociază ”de acțiunile hazardate și afirmațiile total neinspirate ale președintelui executiv al PSD Târgu Jiu”.

”Nu pot să accept ca numele meu să apară în declarații ofensatoare și pătimașe ale unor colegi mai tineri, care nu-și acceptă locul în partid și care nu respectă decizia politică a organizației din care aceștia fac parte.
Ultimele afirmații au fost de-a dreptul impertinente, devenind și eu indirect țința lor. (…)Toți colegii social-democrați trebuie să lase deoparte micile frustrări, să-și susțină candidații desemnați în comunitățile din care fac parte și să se concentreze doar pe obținerea celui mai mare scor la competiția electorală din septembrie. Același lucru îl voi face și eu la Târgu Jiu! Împreună cu echipa președintelui organizației municipale PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu, voi face politic și electoral tot ce îmi va sta în putință pentru ca Ciprian Florescu să câștige Primăria Târgu Jiu” a transmis Florin Cârciumaru.

Viorel Caragea, președintele PER Gorj, a comentat în stilu-i caracteristic situația din cadrul PSD Gorj, organizație în care vede mai multe grupări.    

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here