Stirile ZileiTârgu-Jiu

Caragea: Mesajul lui Zaharia, CORECT

”Mesajul lui Alexandru Zaharia este unul corect” a comentat, la Interviurile Infinit FM, Viorel Caragea după ce șeful societății Edilitara a negat c-ar avea probleme cu primarul liberal al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

Zaharia a venit cu precizările după ce secretarul general al PSD Gorj, Anca Bordușanu, a afirmat că Edilitara ar avea de suferit din cauza faptului că Primăria Târgu-Jiu nu lansează comenzi.

Opinia lui Caragea este că Alexandru Zaharia nu vrea să fie băgat în bătălia politică de la Târgu-Jiu, dintre PNL și PSD, în condițiile în care șef de  campanie pentru europarlamentare, la social-democrați, a fost stabilit senatorul Florin Cârciumaru, fost primar al municipiului.

Referindu-se la PNL Gorj, Viorel Caragea a comentat că situația liderului Dan Vâlceanu nu este foarte confortabilă în acest moment.

Are de furcă atât din cauza atitudinii critice a primarului Marcel Romanescu, cât și din cauza trecerii în barca PSD a primarului din Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru. În plus, se speculează că și alți edili ar fi bătut palma cu social-democrații.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here