Stirile ZileiTârgu-Jiu

Caragea: Dacă dispare Romanescu, merg la județ!

”Dacă dispare Romanescu, merg la județ!” Viorel Caragea a dezvăluit, la Interviurile Infinit FM, o parte din planurile pe care le are, acum, că a intrat în viața politică.

Noul președinte al Partidului Ecologist Gorj ia în calcul atât o candidatură la Primăria Târgu-Jiu, cât și una la Consiliul Județean. Caragea este convins că va reuși să întocmească liste de candidați, în toate cele 70 de localități ale județului, până la alegerile locale din vară.  

Liderul PER Gorj a mai spus că poartă negocieri cu o persoană pe care ar putea-o lansa în lupta pentru Primăria Târgu-Jiu.

”Dacă vine o altă voce, foarte puternică împotriva lui Romanescu, merg eu la județ” a declarat Viorel Caragea care a anunțat și că va organiza acțiuni de ecologizare în perioada imediat următoare.    

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Noul președinte al Partidului Ecologist Gorj ia în calcul atât o candidatură la Primăria Târgu-Jiu, cât și una la Consiliul Județean. Caragea este convins că va reuși să întocmească liste de candidați, în toate cele 70 de localități ale județului, până la alegerile locale din vară…. Cititi tot articolul […]

Comment here