Stirile ZileiTârgu-Jiu

Caragea cere DEZINFECTAREA autobuzelor Transloc. Ce măsuri s-au luat la AUTOGARĂ

Viorel Caragea critică autoritățile locale de la Târgu-Jiu pentru că nu iau măsuri de prevenire a cazurilor de coronavirus.

Liderul PER Gorj pune tunurile pe conducerea Transloc, pentru faptul că  nu a făcut dezinfecție, nici până astăzi, în mijloacele de transport în comun. Viorel Caragea spune că, în fiecare noapte, la ieșirea de pe trasee ar trebui dezinfectate toate autobuzele și troilebuzele.

Caragea critică și dezinfecția făcută, în weekend, de autoritățile locale, în școlile din Motru. Liderul PER Gorj comentează că este “o afacere transpartinică”.

La societatea Expres Transport, care administrează Autogara Târgu-Jiu, au fost luate măsuri de dezinfectare a celor 40 de autobuze, încă de acum 10 zile, spune directorul Marian Crăc. Femeia de serviciu a primit sarcină să spele podelele și să curățe clanțele ușilor autogării, de zeci de ori pe zi.

Crăc se așteaptă la ce este mai rău. Se teme ca nu cumva, din cauza unei persoane infectate cu coronavirus, care să circule cu vreun autobuz al societății, să ajungă în situația de a baga șoferii în izolare la domiciliu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here