Stirile ZileiTârgu-Jiu

Capotă, nemulțumit că a fost trimis acasă. ”Testul meu este NEGATIV”

Gigel Capotă, nemulțumit că întregul personal TESA, al Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, a fost trimis acasă, după ce șefa de la Îngrijiri Medicale și alți doi salariați au fost confirmați cu coronavirus.

Directorul financiar-contabil este de părere că trebuiau făcute teste, iar personalul negativ să rămână la lucru. Capotă și-a exprimat nemulțumirea și pe pagina de socializare. Fostul manager consideră că nu trebuia paralizată activitatea întregului spital pentru că ”ne facem de râsul lumii”.

Gigel Capotă ne-a informat că și-a făcut testul rapid pentru COVID- 19 iar rezultatul este negativ. De aceea, consideră că personalul neinfectat ar fi trebuit lăsat să lucreze.

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a declarat că vor fi desemnate persoane, care să se ocupe de salarizare ori de achiziții, la Spitalul Județean din Târgu-Jiu, acum că întreg personalul TESA a fost trimis în izolare la domiciliu. Gigel Capotă susține, însă, că se lucrează cu anumite module, cu o bază de date, pe care alți oameni, din afară, nu le cunosc.

Comments (2)

  1. Mai Capota de Trabant, tu esti de felul tau asa, mai negativ.

Comment here