Stirile ZileiTârgu-Jiu

Capotă, nemulțumit că a fost trimis acasă. ”Testul meu este NEGATIV”

Gigel Capotă, nemulțumit că întregul personal TESA, al Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, a fost trimis acasă, după ce șefa de la Îngrijiri Medicale și alți doi salariați au fost confirmați cu coronavirus.

Directorul financiar-contabil este de părere că trebuiau făcute teste, iar personalul negativ să rămână la lucru. Capotă și-a exprimat nemulțumirea și pe pagina de socializare. Fostul manager consideră că nu trebuia paralizată activitatea întregului spital pentru că ”ne facem de râsul lumii”.

Gigel Capotă ne-a informat că și-a făcut testul rapid pentru COVID- 19 iar rezultatul este negativ. De aceea, consideră că personalul neinfectat ar fi trebuit lăsat să lucreze.

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a declarat că vor fi desemnate persoane, care să se ocupe de salarizare ori de achiziții, la Spitalul Județean din Târgu-Jiu, acum că întreg personalul TESA a fost trimis în izolare la domiciliu. Gigel Capotă susține, însă, că se lucrează cu anumite module, cu o bază de date, pe care alți oameni, din afară, nu le cunosc.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. Mai Capota de Trabant, tu esti de felul tau asa, mai negativ.

Comment here