Stirile ZileiTârgu-Jiu

Capotă, după apariția RAPORTULUI: Nu este ceva deosebit!

Gigel Capotă NU demisionează din fruntea Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Deputatul PNL Dan Vîlceanu a publicat, pe pagina de socializare, raportul corpului de control al ministrului Sănătății, realizat în urma verificărilor efectuate în primăvară la spitalul din Târgu-Jiu. Raportul precizează clar că în unitatea medicală este vorba despre management defectuos, confirmă mare parte din dezvăluirile apărute în presă, inclusiv neregulile legate de achiziții și secția Psihiatrie. Capotă spune însă că raportul NU este ceva deosebit și că 80% din problemele ridicate în document au fost, deja, soluționate.

Deputatul Dan Vîlceanu a primit de la Ministerul Sănătății raportul corpului de control care a făcut verificări la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Concluzia principală este management defectuos. Gigel Capotă spune că analiza nu este concludentă, pentru că n-a fost făcută pe un an, ci  pe numai câteva luni. În plus, managerul SJU zice că verificatorii au dat termene în care să fie rezolvate problemele depistate.

Capotă susține că peste 80% din neregulile găsite la SJU de corpul de control al ministrului au fost deja rezolvate.

Gigel Capotă nu ia în calcul demisia din funcția de manager. Le transmite politicienilor care i-o cer ”să scoată SJU din lupta politică”.

Denisa Șuță, consilier județean PNL, se așteaptă ca președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, să-l demită pe Gigel Capotă, acum că raportul a fost făcut public.

Victor Banța, alt consilier județean PNL care a vorbit în spațiul public despre problemele de la spital, spune că există temei legal pentru demiterea lui Capotă.

Nicolae Ivan a făcut multe dintre dezvăluirile privind achizițiile de la SJU, inclusiv pe cea cu hârtia igienică de 1 milion de euro. Nu are, însă, așteptări privind schimbarea conducerii spitalului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here