LIFE

Cântăreţul Justin Bieber a fost diagnosticat cu boala Lyme

Cântăreţul canadian Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani, a anunţat, miercuri, că a fost diagnosticat cu boala Lyme.

„Au fost câţiva ani grei”, a scris Bieber pe contul de Instagram urmărit de 124 de milioane de utilizatori. El a precizat că a fost conştient că în social media s-a speculat că ar avea probleme cu drogurile, după ce au apărut mai multe fotografii în care arăta rău, cu pete pe piele, însă oamenii „nu şi-au dat seama că am fost recent diagnosticat cu Lyme”. Bieber a adăugat că a suferit şi de o infecţie virală, care i-a afectat „pielea, funcţionarea creierului, energia şi starea generală de sănătate”.

Cântăreţul a spus că primeşte „tratamentul potrivit” pentru a combate boala şi că mai multe detalii vor fi dezvăluite în documentarul YouTube despre viaţa lui, care urmează să fie lansat.

Boala Lyme este o infecţie bacteriană cauzată de căpuşe. Urticaria, dureri musculare şi oboseala se numără între simptomele care apar de obicei la 3 săptămâni după ciupitură. Boala nu este transmisibilă. Cei mai mulţi dintre oamenii care urmează un tratament de trei săptămâni cu antibiotic îşi revin complet, dar în cazul unora simptomele apar pe parcursul mai multor ani. Nu există un tratament prestabilit.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here