LIFE

Cântăreţul francez Patrick Bruel, anchetat pentru hărţuire sexuală şi exhibiţionism

O esteticiană l-a acuzat pe cântăreţul francez Patrick Bruel că a avut un comportament nepotrivit în timpul unui masaj, înainte de concertul său din 9 august de la Ajaccio, în Corsica. Interogat de anchetatori, artistul a contestat faptele, potrivit Le Figaro.

În plin turneu pentru lansarea noului său roman intitulat “Ce soir on sort”, Patrick Bruel a fost nevoit să facă o oprire, duminică, la jandarmenria din Châlons-en-Champagne. Potrivit Le Parisien, o anchetă pentru “exhibiţie” şi “hărţuire sexuală” a fost deschisă ca urmare a acuzaţiilor unei angajate a hotelului Radisson din Porticcio, în apropiere de Ajaccio.

Tânăra, în vârstă de 21 de ani, s-ar fi întâlnit cu artistul în hotelul de patru stele în după-amiaza zilei de 9 august. Un membru din echipa cântăreţului i-ar fi rezervat o şedinţă de masaj cu ea, seara, în loja artistului.

Potrivit mărturiei esteticienei, starul ar fi lăsat clar să se înţeleagă că aştepta un masaj cu caracter sexual. În faţa refuzului tinerei, el ar fi fost insistent şi ar fi refuzat să se îmbrace, dorind să rămână gol. Uşa ar fi rămas închisă. Potrivit femeii, niciun martor nu putea intra în separeu. Cu toate acestea, cântăreţul nu ar fi constrâns-o.

Patrick Bruel a răspuns acuzaţiei: “Înainte cu o oră de începerea concertului, ne aflam în loja mea, accesibilă tuturor. Echipa mea, colaboratorii mei, copiii mei erau în apropiere şi au obiceiul de a intra în orice moment. Nu am avut nici cea mai mică intenţie, nici cel mai mic gest deplasat faţă de această femeie”.

În timpul interogatoriului de duminică seară, cântăreţul şi-a explicat nuditatea prin faptul că era foarte cald.

Patrick Bruel este un cântăreţ, compozitor, actor şi jucător profesionist de poker francez, care s-a născut pe 14 mai 1959 în Algeria. A debutat ca actor cu un rol în filmul ”Le Coup de sirocco” din 1979. A continuat să joace în filme, televiziune şi teatru, în paralel cu cariera lui de cântăreţ. Primul single, ”Vide”, lansat în 1982, nu a fost un succes, însă următorul, ”Marre de cette nana-là”, a impresionat publicul francez şi a ajuns în fruntea topurilor muzicale. De atunci, Patrick Bruel a lansat 10 albume de studio şi a jucat în peste 50 de producţii cinematografice şi de televiziune.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here