LIFE

Cântăreţul Aaron Carter suferă de schizofrenie, tulburare bipolară, depresie şi anxietate

Cântăreţul Aaron Carter, fratele mai tânăr al lui Nick Carter, membru al grupului Backstreet Boys, suferă de schizofrenie, tulburare bipolară, depresie şi anxietate, scrie El Pais.

Carter a făcut dezvăluirea în emisiunea „The Doctors”. El a declarat că a fost recent diagnosticat şi a explicat că i-au fost prescrise numeroase medicamente.

„Aceasta este realitatea mea. Nu am nimic de ascuns”, a spus cântăreţul, în vârstă de 31 de ani.

Carter a fost implicat, în ultimii ani, în mai multe scandaluri. Cel mai recent, în luna august, când a publicat o înregistrare video pe contul de Instagram, în care spunea că îşi scoate la vânzare câinele pe care îl salvase prin programul „Saturday Night Live”. Carter cerea pentru animal 3.500 de dolari. Fanii l-au criticat iar el a explicat că era o glumă, subliniind că nu are nevoie de bani, pentru că are suficienţi.

În aceeaşi lună s-a despărţit de artista rusă Lina Valentina şi a primit ordin de restricţie din cauza incidentelor violente. În ultimele săptămâni, a fost fotografiat cumpărând arme, iar poliţia a făcut verificări la domiciliul său de teamă că s-ar putea sinucide.

În aceeaşi emisiune TV, el a povestit că este dependent de anumite medicamente. Aaron Carter a recunoscut şi că ia opioide. Mama lui a vorbit, în timpul programului, despre dependenţa de alcool a fiului ei.

Cântăreţul şi-a început cariera la vârsta de 7 ani, ca lider al trupei Dead End, dar debutul public a venit în 1997. A jucat în câteva filme şi a avut relaţii cu actrițele Hillary Duff şi Lindsay Lohan.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here