LIFE

Cântăreaţa Celine Dion ar putea concerta pe Arena Naţională din Capitală. Când ar avea loc reprezentaţia

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, joi, într-o conferinţă pe Arena Naţională unde a fost schimbat din nou gazonul, că la primărie există o solicitare din partea impresarilor lui Celine Dion ca artista să concerteze în Bucureşti, vara viitoare.

“Prioritate au competiţiile sportive, sub nicio formă nu dorim să le punem în pericol, dar sunt şi solicitări care merită să fie analizate, pentru organizarea unor altor tipuri de evenimente, cum ar fi mari concerte. Avem acum, spre exemplu, venită solicitarea la Primăria Capitalei, Direcţia de Investiţii, din partea impresarilor unei artiste internaţionale, pe care sunt convinsă că vor să o vadă cât mai mulţi români la Bucureşti, şi anume Celine Dion”, a declarat Gabriela Firea, joi, pe Arena Naţională.

Edilul a precizat că perioada în care Celine Dion ar putea concerta pe Arena Naţională din Capitală ar fi vara viitoare.

“Cu siguranţă, vom vorbi cu Federaţia Română de Fotbal, cu reprezentanţii echipelor care închiriază de regulă Arena şi ne vom pune de acord şi să stabilim împreună acest calendar. Dar, din verificările pe care le-am făcut, până acum, nu ar pune în pericol calendarul competiţional”, a completat Firea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here