LIFE

Cântăreaţa Billie Eilish îl susţine pe Joe Biden

Cântăreaţa americană Billie Eilish a interpretat noua sa melodie, ”My Future”, la Convenţia Naţională Democrată, susţinându-l pe Joe Biden, candidatul nominalizat al Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale şi îndemnând oamenii să ”voteze ca şi cum vieţile noastre şi lumea depind de asta, pentru că aşa este”, relatează agenţia DPA.

Billie Eilish, în vârstă de 18 ani, laureată absolută a celei mai recente ediţii a Premiilor Grammy şi devenită celebră la nivel mondial, l-a criticat pe preşedintele Donald Trump şi a spus că ţara are nevoie de un lider care să poată face faţă crizelor, precum cea a pandemiei de coronavirus şi a schimbărilor climatice.

Cântăreaţa figurează pe lista publicată, luna aceasta, de fostul preşedinte american Barack Obama cu cântecele sale preferate din vara aceasta.

Billie Eilish a lansat, în luna iulie, noua melodie „My Future”, compusă integral în perioada de izolare. Piesa, ca majoritatea celor din discografia lui Billie Eilish, a fost produsă de fratele său Finneas şi este prima lansată de cei doi fraţi de când au prezentat, la începutul anului, cântecul „No Time To Die”, de pe coloana sonoră a noului film din seria James Bond, a cărui premieră a fost amânată în contextul pandemiei de coronavirus.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here