Târgu-Jiu

Candidat la Primăria Târgu-Jiu: Sunt elementul de noutate, care creează panică!

Horaţiu Guţă, candidatul Partidului Puterii Umaniste la Primăria Târgu-Jiu, se consideră “elementul de noutate, care creează panică” al campaniei electorale din municipiu.

“Oamenii care candidează depind de banul public, niciunul dintre ei n-a avut grija plăţii unui salariu. Se bat pe funcţii deja împărţite. Horaţiu Nicolae Guţă este elementul de noutate, care creează panică. Ne diferenţiem prin viziune” a comentat candidatul PPU, luni seară, la un post local de televiziune, unde a fost însoţit de liderul de la centru al partidului, avocatul Daniel Ionaşcu.

Cei doi au criticat modul în care au gestionat autorităţile Ansamblul Brâncuşi. Guţă a reafirmat că poartă discuţii “cu firme specializate în a aduce 1 milion de turişti la Târgu-Jiu”

“Dacă primăria îşi va asuma rolul de conducător în promovarea acestui ansamblu, Târgu-Jiul poate renaşte. Este pus în genunchi de către politicienii trecutului” a comentat Guţă.

Candidatul PPU l-a criticat pe primarul liberal Marcel Romanescu pentru faptul că, promite, din nou, pasaje pietonale, deşi le-a inclus şi-n programul electoral din 2017.

“După 3 ani, o iei de la capăt cu aceleaşi tâmpenii! Vine şi rânjeşte toată ziua! Cum mai are curajul acel om să spună că a avut 100 de investiţii? Are cheltuieli, nu investiţii! L-aş întreba de ce urăşte atât de mult acest oraş, nu l-a promovat nicăieri. De ce urăşte acest oraş pe care-l ţine cu numai două societăţi în subordinea primăriei? Este momentul să ne ridicăm din genunchi!” a declarat candidatul PPU.

Guţă a criticat şi activitatea conducerii societăţii de transport în comun din municipiu, afirmând că “suntem contemporani cu o mare hoţie la Transloc, ne fură viitorul! În loc să te gândeşti la alte trasee, cumperi autobuz de 70 de metri!”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here