Stirile ZileiTârgu-Jiu

Când va fi votat bugetul de venituri și cheltuieli al Transloc. Ce spune Lădaru

Șeful Transloc Târgu-Jiu, nemulțumit că nu reușește să-și treacă prin consiliul local bugetul de venituri și cheltuieli. Mihai Paraschiv crede că se întâmpla asta pentru că este membru al Partidului Național Liberal.

Duminică, primarul Marcel Romanescu a convocat o ședință de îndată, dar bugetul Transloc n-a trecut la vot. Majoritatea creată în jurul PSD a refuzat să-l voteze și la ședința ordinară, de la finalul lunii trecute. Paraschiv crede că deranjează proveniența sa politică și dă vina pe viceprimarul PSD Aurel Popescu.   

Paraschiv susține că angajații Transloc ar putea rămâne fără tichete de masă sau anumite sporuri, din cauza că se tergiversează adoptarea bugetului de venituri și cheltuieli.  

Eduard Lădaru, consilier local ALDE, susține că bugetul de venituri și cheltuieli al societății de transport în comun din Târgu-Jiu nu a fost adoptat pentru că unii dintre aleși vor să vină cu amendamente.

Lădaru afirmă că nu se pune problema ca angajații Transloc să nu-și poată primi o parte din bonusurile salariale, ca urmare a disputei pe bugetul societății, din Consiliul Local Târgu-Jiu.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here