Minerit și EnergieStirile Zilei

Când va fi acordată PRIMA de 1 Mai. Anunțul lui Rușeț

Minerii din bazinele Jilț și Rovinari au revenit, luni, la lucru, după perioada de șomaj tehnic generată de epidemia de coronavirus.

Complexul Energetic Oltenia va funcționa în continuare cu 50-60%  din personal, pentru a putea fi respectată distanțarea în cariere. Minerii vor primi măști de protecție pentru spațiile închise și mijloacele de transport. În cadrul companiei au fost confirmate, până astăzi, 15 cazuri de infectare cu coronavirus. 5 dintre angajați s-au vindecat, 9 se află în continuare internați, iar unul a decedat.

Ion Rușeț, consilier al Directoratului CEO

Săptămâna aceasta, minerii și energeticienii vor primi prima de 1 Mai, de 1300 de lei, sub formă de tichete cadou. Ion Rușeț spune că societatea este în grafic atât în ceea ce privește respectarea contractelor comerciale, cât și a obligațiilor către salariați.

Complexul Energetic Oltenia trebuie să trimită la Comisia Europeană o prenotificare cu planul de restructurare a companiei, în data de 25 mai și să trimită efectiv planul până la data de 25 august.

Ion Rușeț spune că pe această temă a avut loc, vineri, la București, la Ministerul Economiei, o întâlnire la care au participat membrii Directoratului și o parte din cei ai Consiliului de Supraveghere.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here