Stirile ZileiTârgu-Jiu

Când stabilește USR candidatul la șefia CJ Gorj

Vîlceanu cere USR și PMP să-l susțină pe Iulian Popescu la președinția Consiliului Județean Gorj, dar Miruță și Davițoiu sunt destul de reticenți.

Miruță spune că Uniunea Salvați România nu poate rămâne fără candidat care să tragă lista, în vreme ce Davițoiu simte că-i este forțată mâna.

La Interviurile Infinit FM, liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat că Iulian Popescu are ”o imagine de om curat” iar, cu primarii pe care partidul îi are în prezent, sunt șanse mari să fie câștigată președinția Consiliului Județean Gorj, la alegerile locale din septembrie.   

Duminică, la USR Gorj are loc conferința județeană de alegeri, în care se va stabili lista de consilieri județeni și candidatul la președinția Consiliului Județean Gorj.

Președintele Radu Miruță consideră că partidul său are de pierdut, dacă nu pune candidat la șefia județului care să tragă lista. În plus, Miruță este deranjat că PNL racolează primari de la PSD.  

Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj, este deranjat că Dan Vîlceanu vrea ca Iulian Popescu să fie susținut ”fără alte alianțe sau negocieri”.

Davițoiu simte că PNL vrea să forțeze mâna PMP să susțină un candidat unic la șefia județului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here