Din JudetNovaciStirile Zilei

Când se redeschide Transalpina

Autoritățile vor să redeschidă Transalpina până pe data de 25 mai.

În următoarele trei săptămâni, vor lucra la deszăpezirea celei mai frumoase șosele montane din România. În unele zone, zăpada ajunge și la 3 metri, în acest moment, în condițiile în care a nins chiar și în urmă cu câteva zile. Drumarii lucrează, încă dinainte de Paști, la îndepărtarea zăpezii de pe carosabil.

Întreaga operațiune de deszăpezire a Transalpina este coordonată de Bogdan Bratu, șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.

Pentru prima dată în ultimii ani, șeful cabanierilor din Rânca nu mai comentează negativ intervenția drumarilor pe Transalpina. Constantin Pănescu nu regretă schimbarea lui Ion Tudor de la șefia Secției Drumurilor Naționale Târgu-Jiu. Cei doi au fost într-o permanentă dispută.

Chiar dacă turiștii nu vor avea acces pe Transalpina, decât dacă se vor relaxa condițiile impuse de starea de urgență, crescătorii de animale din zonă speră ca circulația să fie reluată cât mai repede, pentru a nu mai fi obligați să facă ocol pentru a ajunge la Obârșia Lotrului, după cum spune băcița Mărioara Băbu, de la Stâna Ștefanu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here