Stirile ZileiTârgu-Jiu

Când se organizează concursul pentru postul de MANAGER. Anunțurile lui Cosmin Popescu

688 de paturi noi vor ajunge la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu, până în luna ianuarie. Cosmin Popescu a anunțat, luni, într-o conferință de presă, intenția de a achiziționa un al doilea tomograf, pentru locația SJU din Strada Progresului.

Paturile, cu saltele și noptiere, sunt achiziționate din bugetul județului. Reprezentanții firmei care le vor livra au vizitat, săptămâna trecută, secțiile spitalului în care va fi amplasat noul mobilier.

Președintele Consiliului Județean Gorj a anunțat și că, în ianuarie, vor începe lucrările de reabilitare a secțiilor Cardiologie, Endocrinologie și Obstetrică- Ginecologie.  

Fostul dispensar TBC, din locația Spitalului Județean de la Pasarelă, a fost demolat. Cosmin Popescu spune că terenul va rămâne în utilizarea unității medicale. Președintele Consiliului Județean este mulțumit că sunt aproape finalizate toate investițiile cu bani de la Ministerul Sănătății. Pentru 2020, își dorește achiziționarea celui de-al doilea computer tomograf.

Șeful CJ a mai anunțat că, cel mai probabil la finalul lunii ianuarie, va avea loc concursul pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență, ocupat, acum, interimar, de Dumitru Vienescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here