Stirile ZileiTârgu-Jiu

Când n-a mai fost Adrian Tudor candidat PSD. Florescu: Totul s-a schimbat când…

Ciprian Florescu a recunoscut, la Interviurile Infinit FM, că Adrian Tudor a fost încurajat de Florin Cârciumaru și Aurel Popescu să se pregătească pentru candidatura la Primăria Târgu-Jiu.

Lucrurile s-au schimbat în momentul în care PSD Gorj a făcut sondaj de opinie, care a arătat că Ciprian Florescu ar avea mai multe șanse să-l învingă pe Marcel Romanescu, la alegerile locale.

În scrisoarea adresată, vineri, membrilor PSD, prin care-și explica demisia din partid, viceprimarul Târgu-Jiului, Adrian Tudor, afirma: ”După ce, mai bine de un de zile, m-au încurajat să mă pregătesc pentru a reprezenta cu succes partidul, au decis eliminarea mea. Au motivat această decizie spunându-mi că ”Numele Tudor face rău acestui oraș” am încheiat citatul.  

Florescu nu crede că plecarea lui Tudor va genera pierderi mari PSD Gorj. Nu exclude să mai fie persoane care să-l însoțească, dar nu crede că sunt foarte multe.  

Candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu a mai comentat, la Radio Infinit, că Tudor și nu PSD și-a arătat, în ultima vreme, disponibilitatea de a face înțelegeri cu primarul liberal Marcel Romanescu. Aluzie la ședința consiliului local în care Adrian Tudor și o parte din consilierii PSD, care-i sunt apropiați, au votat rectificarea bugetului Transloc, peste voința liderului PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu.   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here