LIFE

Când începe ”Insula Iubirii 6”. Noul sezon va fi plin de surprize

Radu Vâlcan și echipa de la Antena 1 se pregătesc deja pentru filmările sezonul 6 al emisiunii de cuplu «Insula Iubirii», despre care se spune că ar fi plin de surprize și de ispite cât mai atractive, care, cu siguranță, vor suci mințile concurenților.

«Insula Iubirii» este una dintre cele mai urmărite reality-show-uri din România. Ajunsă la sezonul al șaselea, iată că emisiunea le-a pregătit fanilor și concurenților foarte multe surprize. Chiar dacă toată lumea se aștepta să dureze mai mult până va fi difuzat noul sezon, se pare că producătorii nu au dorit să aștepte și vor pleca în curând în Thailanda, pentru filmări.

Mai precis, potrivit viva.ro, Radu Vâlcan, echipa de filmare și noii concurenți vor pleca pe insulă peste câteva săptămâni, urmând ca în anul 2020 să fie difuzat noul sezon, cu numărul 6. După 5 sezoane pline de controverse, căderi în ispită, pasiune și minciuni, iată că formatul emisiunii promite schimbări noi, iar ispite noi vor păși pe insulă, încercând să testeze cuplurile.

Chiar dacă este nevoită să rămână singură atunci când Radu Vâlcan este plecat la filmări, Adela Popescu își susține soțul mult și se declară fană a emisiunii.

„Îi place foarte mult. De altfel, în primul sezon a fost în vacanţă la mine acolo, pe platouri, cu verişoara ei. Preferă să se uite ca la un serial. O prinde povestea şi atunci nu vrea să-i divulg”, spunea Radu Vâlcan.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here