LIFE

Când începe ”Insula de 1 milion”, de la Kanal D

Noul show de aventură de la Kanal D are dată de lansare. ”Insula de 1 milion” (Million Dollar Island), noul show de la televiziunea turcească, va avea premiera sâmbătă, 16 martie, de la ora 21.00.

”Insula de 1 milion” se va difuza sâmbăta şi duminica de la ora 21.00, şi lunea, de la 20.00, la Kanal D, anunţă reprezentanţii postului. În această competiţie din Republica Dominicană, sunt 50 de concurenţi care se luptă pentru premiul de 1.000.000 de lei.

Cosmin Cernat, gazda emisiunii: „Provocarea cea mai mare este să rămâi om acolo unde domneşte legea junglei. 50 de concurenți ajung pe o insulă, în mijlocul naturii luxuriante, locul unde sunt complet izolaţi şi unde sunt nevoiţi să îşi construiască propriile reguli de la zero. Miza uriaşă, presiunea competiţiei, lipsurile de tot felul vor scoate la suprafaţă şi ce este mai bun, dar şi ce este mai rău din fiecare. Depinde doar de ei să rămână autentici, să fie buni, să rămână oameni. Măştile cad repede. Din 16 martie, fiţi cu ochii pe spectacolul naturii umane, la Kanal D!”.

Comment here