Stirile ZileiTârgu-Jiu

Când ar putea începe modernizarea Casei de Cultură. „M-am săturat să strâng gunoiul după alții!”

Liberalul Victor Banța, secretar general adjunct din Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, susține că lucrările de reabilitare a Casei de Cultură a Sindicatelor din  Târgu-Jiu ar putea începe în toamna acestui an.

Clădirea este în paragină, fiind afectată de intemperiile din  ultimii ani. Lucrarea de modernizare ar fi trebuit să fie gata la finalul anului 2023, dar nu a început nici astăzi. Victor Banța susține că s-a întâmplat acest lucru din  cauza unor documente greșite, transmise de Primăria Târgu-Jiu.

„M-am săturat să strâng gunoiul după alții! Am făcut corecția celor din fruntea UAT Târgu-Jiu, care au furnizat un document greșit, cu o suprafață mai mică decât în realitate” afirmă șeful din Ministerul Dezvoltării.

Victor Banța estimează că lucrările de modernizare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu ar putea începe în toamna acestui an. Investiția se ridică la 48 de milioane de lei.

Banța mai acuză o greșeală a Primăriei Târgu-Jiu, legată de Planul Urbanistic General, despre care spune că, în momentul de față, ”este în pom.”

”Domnul primar refuză să comunice. Trimite toți directorii. Eu am contact cu 3-4 directori din Primăria Târgu-Jiu, care vin și mă roagă. Deci, m-am săturat să strâng gunoiul, este cât casa” afirmă secretarul general adjunct din Ministerul Dezvoltării.

Comment here