Stirile ZileiTârgu Cărbunești

Când ar putea fi gata magazinele PEPCO și PENNY din Târgu-Cărbunești

Maganizele Penny și Pepco ar putea fi gata până de Paști, la Târgu-Cărbunești, în vreme ce construcția fabricii Soceram ar putea începe la jumătatea anului 2021.

Pandemia a dat peste cap planurile celor de la Soceram care vor să deschidă în orașul de pe Blahniță o fabrică de BCA. Valoarea anunțată a investiției este de 20 milioane euro. Noua fabrică va avea o capacitate de 450.000 metri cubi pe an, producția urmând să fie livrată pe piețele din România, Republica Moldova și Ucraina, după cum au anunțat autoritățile județene.

Primarul Dănuț Birău spune că au apărut întârzieri în demararea construcției pentru că trebuie adusă tehnologie de ultimă generație din Germania, sunt necesare mai multe întâlniri care nu pot avea loc din cauza pandemiei de COVID-19.

În privința celor doi retaileri, care urmează să deschidă magazine în Târgu-Cărbunești, Penny și Pepco, a început amenajarea terenului de la intrarea în oraș. Primarul Birău spune că apariția celor două magazine vor însemna crearea a 60 de noi locuri de muncă.   

Comment here