Stirile ZileiTârgu-Jiu

Când ajunge vaccinul anti-COVID-19 în Gorj

Vaccinul anti-COVID-19 ajunge și-n Gorj, în câteva zile. Pe 30 decembrie, o primă tranșă va sosi la centrul regional de la Craiova iar, apoi, vor fi distribuite dozele către județele Olteniei.  

Subprefectul Virgil Drăgușin spune că, deocamdată, nu se știe câte doze vor ajunge la cele 8 spitale din Gorj, depinde de numărul de cadre medicale care vor să se vaccineze.   

La Spitalul COVID Târgu-Cărbunești, 380 de cadre medicale au spus DA vaccinării. Managerul Constantin Târziu afirmă că totul este pregătit pentru începerea campaniei de imunizare. În unitate mai sunt internați 41 de pacienți.

La spitalul din Motru încă mai există rețineri în rândul personalului medical. Managerul Alin Efrim face, în aceste zile, o nouă listă cu cei care vor să se vaccineze.   

Și la Spitalul Novaci se refac listele cu cadrele medicale care vor să se vaccineze împotriva coronavirusului, ne-a declarat managerul Emil Grigore.  

La Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, angajații vor să se vaccineze, ținând cont de riscurile la care sunt supuși zilnic, afirmă directorul Constantin Mitroi.

Comment here