Sportive

Campionatul Regional Sud-Vest la minifotbal va fi organizat, în iunie, la Târgu-Jiu

Decizia a fost luată, în acest weekend, la Adunarea Generală a Federației de Minifotbal din România, care a avut loc la Cluj Napoca.

Reprezentată de Cosmin Iosu și David Constantinescu, ACS Minifotbal Gorj a primit onoarea de a organiza, la Târgu-Jiu, Campionatul Regional Sud-Vest. Acesta va avea loc în perioada 5-7 iunie, competiție la care vor participa cele mai bune 20 sau chiar 24 de echipe din regiune.

Primele 3 echipe clasate din Liga 1 Dolce Vita vor putea participa la acest Regional, un puternic turneu de calificare pentru Campionatul Național de Minifotbal, care în acest an, va avea loc la Râmnicu Vâlcea, în perioada 9-11 iulie. Locul 4 din Liga 1 Dolce Vita va primi licența de participare la Cupa României, a doua competiție internă FMR ca importanță și care va avea loc la Sibiu, în perioada 3-5 iulie.

Orașul Târgu-Jiu a mai organizat Campionatul Regional Sud-Vest și în anul 2016, competiție care s-a bucurat de un real succes printre echipele participante

Liga 1 Dolce Vita la minifotbal și-a consumat ultima etapă din sezonul regulat. Faza de play-off va aduce o luptă la titlu extrem de interesantă, între Dream Team, ACS Victoria și Peppy Dolce Vita. Primele 3 clasate se vor califica la Campionatul Regional Sud-Vest, care în acest an, va fi organizat chiar la Târgu-Jiu.

În etapa 14, ultima din sezonul regulat, cele 3 candidate la titlu au obținut din nou victorii. Dream Team s-a revanșat pentru eșecul din tur cu Primăria Țicleni, Peppy Dolce Vita a trecut la scor de Primăria Rovinari, în timp ce ACS Victoria a revenit pe final de joc, cu Wektra Team, și a luat punctele din acest meci.

Rezultate, Etapa 14, Liga 1 Dolce Vita

Primăria Rovinari – Peppy Dolce Vita 3-10

Primăria Țicleni – Dream Team Târgu-Jiu 1-4

ACS Victoria Târgu-Jiu – Wektra Team 2-1

Luni s-au tras la sorți și jocurile din faza de Play-off, fază la care vor lua parte primele 6 clasate din sezonul regulat. Se va juca în sistem tur-retur, în total 10 etape.

Dream Team pornește de pe primul loc, cu 18 puncte, iar Peppy Dolce Vita și ACS Victoria de pe următoarele locuri, ambele cu 17 puncte. Astfel, lupta la titlu va fi una extrem de palpitantă și care se va întinde, probabil, până la finalul sezonului cu numărul 14 la minifotbal în Complexul Dolce Vita.

Program, Etapa 1 Play-off, Liga 1 Dolce Vita, Duminică, 01.03.2020

Ora 16:20 Primăria Bîlteni – ACS Victoria Târgu-Jiu

Ora 17:10 Dream Team Târgu-Jiu – Wektra Team

Ora 18:00 Peppy Dolce Vita – Primăria Țicleni

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here