Sportive

Camilian Floroiu: Nu ne așteptam! Am făcut plata către Bogoi, a renunțat la plângere

Conducerea Clubului Pandurii Târgu-Jiu, luată prin surprindere de decizia Federației Române de Fotbal de joi, de excludere din campionat.

 “Nu ne așteptam! Am depus apel la TAS în această dimineață. Sperăm să  suspende decizia FRF, să putem continua activitatea până la rezolvarea litigiului” declară directorul sportiv Camilian Floroiu.

Comisia de licențiere a refuzat, inițial, acordarea certificării pentru Liga 2 Clubului Pandurii, dar gruparea gorjeană a obținut dreptul de a evolua în campionat la Comisia de recurs. Litigiul a continuat, însă, după ce fostul antrenor Adrian Bogoi a acuzat clubul de semnătură falsă, în cazul litigiului cu el, iar, joi, Comisia de Recurs a FRF a decis anularea certificării.

Camilian Floroiu nu înțelege decizia de excludere din campionat a Pandurii Târgu-Jiu, în condițiile în care litigiul cu fostul antrenor, Adrian Bogoi, s-ar fi rezolvat.

Camilian Floroiu este optimist că Pandurii Lignitul va avea câștig de cauză la TAS și va continua să joace în Liga 2. Se așteaptă și decizia instanței în procesul cu acționarii, pentru contribuțiile neplătite din trecut.

antabuse

Comment here