Sportive

Călin Cojocaru: Sunt fericit. Mă așteptam la acest verdict

Pandurii Târgu-Jiu va juca în Liga 2 și în noul sezon, lucru pe care antrenorul Călin Cojocaru l-a anticipat, săptămâna trecută, când nimeni nu mai credea că echipa gorjeană va reuși să obțină licența.

Cojocaru se aștepta la un verdict favorabil din partea Comisiei de Recurs a FRF. Acum, tehnicianul este optimist că Pandurii va face o figură frumoasă în noua ediție a Ligii 2.

”Sunt fericit. Mă așteptam la acest verdict. Ne pregătim să facem o figură frumoasă anul acesta cu Pandurii. Avem un format nou la Liga 2, dar foarte benefic, propus de administrația FRF. Un format pe care l-am agreat și noi și în care sperăm să ne prezentăm cu brio, chiar dacă mai avem de muncă la relațiile de joc”, a declarat Călin Cojocaru, pentru Liga2.ro.

Pandurii a încheiat pregătirea la finalul săptămânii trecute. Pe lângă cele două teste de vineri, pierdute de Pandurii în faţa ACS Viitorul şi CSM Reşiţa, echipa din Târgu Jiu a mai jucat amicale cu FCU  Craiova (scor 0-4), ACSO Filiași (scor 0-3), Jiul Rovinari (scor 6-1), CSM Reșița (scor 2-3), Gilortul Târgu Cărbunești (scor 2-1) și Jiul Rovinari (scor 0-0).

Începând de luni, gorjenii au intrat în linie dreaptă cu antrenamentele pentru primul meci oficial al sezonului, contra Metaloglobus.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here