Minerit și EnergieStirile Zilei

Căldărușe pune tunurile pe Virgil Popescu. ”Asta înseamnă să fii un criminal! Asta nu e atitudine de ministru”

”Asta înseamnă să fii un criminal, asta nu e atitudine de ministru sau de om politic!”. Gabriel Căldărușe a pus tunurile pe ministrul  Energiei, Virgil Popescu, la Interviurile Infinit FM.

Președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia l-a acuzat că tratează cu superficialitate tot ce înseamnă viață socială din Complexul Energetic Oltenia și că nu are prea multă aplecare asupra sistemului energetic românesc.

Căldărușe a fost deranjat să vadă că una s-a discutat la întâlnirea cu Virgil Popescu, de săptămâna trecută,  alta a apărut în nota de fundamentare a actului normativ prin care au fost alocate Complexului Energetic Oltenia sumele necesare pentru plata certificatelor de carbon, notă care prevede că CEO va mai rămâne cu două grupuri pe cărbune, în 2027.

”Poate sunt niște angajamente față de niște stăpâni. Cred că sunt foarte multe interese” a comentat liderul SMEO.

Gabriel Căldărușe a mai afirmat că niciun termen din planul de restructurare a CE Oltenia nu mai poate fi respectat, din moment ce, nici până acum, Comisia Europeană nu și-a dat avizul. Liderul sindical a făcut din nou referire la ”doamna din minister”, Elena Popescu, acuzată și-n trecut că a pus bețe-n roate CE Oltenia.  

Președintele SMEO consideră nepotrivită atitudinea ministrului Energiei, Virgil Popescu, care închide grupuri abia modernizate la Turceni și ”confundă ministerul cu propriul business”.  

”Să nu creadă că or să vină cu justificări că nu au bani de majorări salariale. Asta înseamnă să fii criminal, să spui cu atâta nonșalanță că închizi Jilțurile și Motrul” a mai afirmat sindicalistul.   

Comments (2)

  1. Ehei mai Caldare cu usa, e greu cand nu te mai baga in seama miniștrii, E greu cand nu mai face nimeni sluj în fața voastra a liderilor de sindicat ca pe vremea lui Condescu, dar ala era adevarat lider, de anvergură, nu ca voi ăștia liderasi pispirei.

  2. Si inca ceva, mai Caldare cu Usa, tu esti un biet limbric sindical pe lângă Nicu Bunoaica. El devine pe zi ce trece un lider, tu te ineci in vodcă cu gheata.

Comment here