Minerit și EnergieStirile Zilei

Căldărușe: Fără împrumutul de 251 de milioane de euro, CE Oltenia NU avea niciun viitor

Sindicaliștii din cadrul Complexului Energetic Oltenia speră să aibă discuții cu ministrul Economiei, Virgil Popescu, acum, după relaxarea restricțiilor generate de epidemia de coronavirus.

Gabriel Căldărușe spune că, fără intervenția statului, compania nu poate rezista.

”Fără împrumutul de 251 de milioane de euro, CEO nu avea niciun viitor. Mai sunt, însă, foarte multe probleme care trebuie rezolvate: acorduri de mediu, scoaterea unor terenuri din fondul forestier” declară președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia.  

Conducerea Complexului Energetic Oltenia lucrează la o nouă reorganizare a companiei, ce ar urma să fie pusă în aplicare în următoarele luni. Una dintre schimbări ar putea fi desființarea exploatărilor miniere de carieră, lucru despre care se vorbește de câțiva ani.

 “Vă confirm 50%. Va fi o reorganizare a Complexului în a doua jumătate a anului” declara, zilele trecute, Daniel Burlan, președintele Directoratului, la un post local de televiziune.

Gabriel Căldărușe speră să fie consultate și sindicatele în privința reorganizării.

Veniturile angajaților CE Oltenia au fost grav afectate, în perioada șomajului tehnic. Căldărușe spune că sunt salariați care au pierdut, la lichidare, și câte 1800 de lei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here