Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Cad pietre pe Defileu! Bratu: Noi am montat indicatoare

Caz șocant petrecut pe Defileul Jiului! O familie din Târgu-Jiu a trecut prin spaimă mare, marți seară, după ce o piatră s-a desprins de pe versant, a căzut direct pe mașină spărgând parbrizul și rănind soția șoferului.

Târgujianul, de 44 de ani, a sunat la 112, și a anunțat și a anunțat incidentul. Soția, în vârstă de 43 de ani, a suferit leziuni și a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Alexandru Medințu spune că nu va uita niciodată spaima trăită.

Târgujianul, care a trecut prin această experiență traumatizantă, a recunoscut că, de acum încolo, va circula cu mare teamă pe Defilul Jiului.

Femeia rănită în incidentul din Defileul Jiului a rămas internată în spital, după cum ne-a declarat medicul Alexandru Nițu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Șeful Regionalei de Drumuri și Poduri Craiova, Bogdan Bratu, nu se teme de un eventual proces deschis gorjeanul căruia i-a căzut o piatră pe parbriz în Defileul Jiului. Acesta afirmă că zona în care s-a produs incidentul este semnalizată cu indicatoare, care îi avertizează pe șoferi că există pericolul căderii de pietre.

Cele întâmplate în Defileul Jiului fac obiectul unui dosar penal, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here