Muzicale

Cabron feat. Andra – Doamna şi Vagabondul

Andra şi Cabron se reunesc pe piesa “Doamna şi Vagabondul”, un potenţial hit al verii. Melodia primeşte un videoclip cu o poveste clasică a străzii, în care el este un băiat rău, iar ea este alături de el la bine şi la greu.

După succesul colaborării “Niciodată să nu spui niciodată”, Andra şi Cabron se reunesc pe piesa “Doamna şi Vagabondul”. Clipul spune povestea unui cuplu format dintr-un mafiot, care ajunge acasă rănit şi este pansat de iubita sa. Avem acţiune la cazino, schimburi de valize şi gloanţe, dar după tot haosul Carbon revine acasă, la cea dragă.

Noul single este creat de către HaHaHa Production şi Cat Music, plus Andra Records. De muzică s-au ocupat Şerban Cazan, Florin Boka, Lucian Nagy, Cabron şi Smiley. Versurile sunt scrise de Cabron şi Smiley, iar videoclipul este regizat de Iulian Moga.

O poveste veche de când lumea, atracţia fetei cuminţi faţă de bad boy primeşte un twist modern, de 2019. Povestea cu gangsteri nu are totuşi un final tragic, ci unul deschis, cu protagonistul alegând calea uşoară, fuga.

Cabron apărea la finalul lui 2018 pe o altă colaborare de succes, cu JO, “Cu Inima”. Rapperul a lansat de altfel un album nou în 2018, “Gemeni”, care stă sub semnul dualităţii care defineşte această zodie: personajul pozitiv şi negativ, două într-unul singur.

Andra cânta despre “Supereroi” în luna februarie a acestui an, o piesă compusă de Irina Rimes şi însoţită de un videoclip în care juca Ilie Dumitrescu Jr. Jurată nouă la “Vocea României”, Andra şi-a disputat câteva dintre cele mai mari talente cu Irina Rimes la ultimul sezon de “Vocea”. Artista este şi jurat al emisiunii “Vocea României Junior”, dar şi la “Românii au talent”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here