LIFE

Cabral a anunţat cu cine va prezenta show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Reality-show-ul cu vedete în junglă ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” revine la Pro TV. Cabral rămâne prezentator şi a anunţat cu cine va fi coleg.

Pro TV a anunţat, zilele trecute, startul filmărilor pentru un nou sezon al reality-show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” iar Cabral a anunţat, vineri, ce vedetă este co-prezentator al show-ului: Adela Popescu, cea care prezintă emisiunea ”Vorbeşte Lumea” din ianuarie 2016.

„Am toată încrederea că Adela va repara ce voi strica eu. Avem amândoi nişte ani în televiziune şi dacă a făcut faţă cu voi, atunci va fi bine“, a spus Cabral.

Adela, Bogdan şi Shurubel au prezentat, vineri, ultima ediţie ”Vorbeşte lumea” împreună. Cei trei intră în vacanţă, iar emisiunea va continua cu noi prezentatori.

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” revine la Pro TV, după o pauză de 7 ani. Filmările au loc în Republica Dominicană, ţară în care s-a realizat şi cel mai recent sezon Survivor. Primul sezon a fost filmat în Africa de Sud şi fost difuzat în perioada februarie-martie 2015, având în total 21 de ediţii. Prezentatori au fost, atunci, Cabral şi Mihai Bobonete.

Comment here