Minerit și EnergieSportiveStirile Zilei

Bunoaica, sesizare către minister și Fondul Proprietatea. ”Mare tupeu are Golea!”

Nicu Bunoaica a făcut sesizare către Ministerul Energiei și Fondul Proprietatea privind banii pentru Clubul Pandurii Lignitul Târgu-Jiu.

Mai exact, președintele Sindicatului Solidaritatea 2013 cere ca CE Oltenia să nu achite contribuții către clubul de fotbal și pentru ediția de campionat 2021-2022, întrucât a ieșit din rândul membrilor asociați în octombrie 2020. Bunoaica pune tunurile pe administratorul special Marin Golea, care n-ar fi înaintat documentele la instanța de judecată.

Comments (1)

  1. Ba narodule,care te intitulezi Bunoaica, esti in asociere pana atunci cand Judecatoria Tg Jiu se va pronunta cu privire la retragerea acctionarilor. Sa te iei de mana cu Romanescu si va aruncati pe Jiu la vale caci sunteti doi ,,juristi ,,inteligenti de va crapa capetele. Esti un AnalFabet care dai din gura si platesti aparitii Radio- Tv cu banii nostri de la sindicat. Ia sa cerem noi un control la Sindicatul Solidaritatea sa vedem pe ce ai cheltuit miliarde din cotizatiile noastre. Cu ziarizdele prin hoteluri?

Comment here