Minerit și EnergieStirile Zilei

Bunoaica: Mi-e rușine c-am fost alături de Manu, Tivig și Păuna! Tomescu: Mi-a spus ori cu el, ori împotriva lui!

Nicu Bunoaica nu vrea să facă front comun cu federațiile sindicale, în chestiunea deblocării legii de reducere a vârstei de pensionare. Așa că, va protesta miercurea și vinerea în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu, în vreme ce federațiile își vor scoate oamenii în stradă marțea și joia.

Liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 a ajuns la cuțite și cu Manu Tomescu, Vasile Tivig și Lulu Păuna, alături de care a luptat în stradă vreme de 6 luni. Îi acuză că ”au rămas fideli boșilor sindicali”.  

Bunoaica crede că, după această iarnă, vor urma mii de concedieri colective la Complexul Energetic Oltenia.

În replică, Manu Tomescu declară că nu vede rostul participării la protestul lui Bunoaica din moment ce, în ultima vreme, a militat pentru unitate în mișcarea sindicală. Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari spune că planul liderului de la Lupoaia este acela de a-și face un sindicat majoritar în cadrul companiei, dar nu vede cum va reuși cu mesaje de dezbinare.  

Tomescu a observat că Bunoaica dă mesaje contradictorii în spațiul public.

Manu Tomescu spune că ruptura dintre el și Nicu Bunoaica a intervenit în vară, în momentul care liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 a organizat protestul împotriva inspectorilor sociali, în fața Complexului Energetic Oltenia.

Comments (1)

  1. Mai analfabetule, tu nu-ti pui intrebarea de ce esti pe contrasens cu Lulu, Manu si Tivig? Tu nu realizezi ca lor le-a fost rusine cu tine, un analfabet, sa mearga totusi alaturi de tine invingandu si sila si repulsia, doar pentru unitatea sindicala? Tu chiar esti prost sau doar te preaci?

Comment here