Minerit și EnergieStirile Zilei

Bunoaica: Liderii FNME n-au contribuit cu nimic la reducerea vârstei de pensionare! Să tacă din gură!

Nicu  Bunoaica zice că nu liderii FNME ci el a fost cel care i-a determinat pe parlamentarii de Gorj să realizeze legea de reducere a vârstei de pensionare în minerit și energie.

”Eu am fost pe la ministere și m-am rugat să implementeze un astfel de proiect. Mai întâi a făcut unul Dan Vîlceanu, apoi am fost la Senat și i-am spus lui Florin Cârciumaru c-o să-l alerge câinii prin Gorj, dacă nu face legea” declară liderul sindical de la Cariera Lupoaia.

Bunoaica reacționează după ce liderii Federației Naționale Mine Energie s-au lăudat, miercuri, într-o conferință de presă, cu demersurile făcute pentru legea respectivă.  

Bunoaica este de părere că apariția liderilor FNME a fost una de campanie electorală, cu scopul de a aduce voturi PSD. Sindicalistul ține să precizeze că nu se referă la deputatul Mihai Weber, care l-a ajutat de câte ori i-a cerut-o.

Reducerea vârstei de pensionare se aplică doar angajaților CE Oltenia cu grupa a doua de muncă, circa 8000 de persoane. Restul, de până la peste 13.000 este trecut la condiții normale de muncă, motiv pentru care sindicaliștii au acuzat că se face discriminare. Nicu Bunoaica dă vina pe liderii FNME pentru faptul că angajații de la Turceni, Ișalnița și Craiova nu au grupa de muncă.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here