Minerit și EnergieStirile Zilei

Bunoaica îi avertizează pe Weber și Iordache: Să n-o dați după corcoduș!

Liderul sindical Nicu Bunoaica îi avertizează pe președinții PSD și PNL Gorj, Mihai Weber și Ion Iordache, să nu se joace cu noua lege de reducere a vârstei de pensionare în minerit și energie.  

”Să n-o dați după corcoduș! Noi am fost furați în perioada 2001-2021, ne vrem înapoi drepturile” a declarat președintele Sindicatului Solidaritatea 2013 la Interviurile Infinit FM.

Bunoaica a cerut demisia ministrului Energiei, Virgil Popescu, după accidentul de la Cariera Jilț Sud, în care și-au pierdut viața trei oameni.   

Nicu Bunoaica se teme că, după tragedia de la Jilț Sud, care a arătat dezastrul de minerit și energie, ministrul Virgil Popescu va avea un as în mânecă pentru a grăbi închiderea Complexului Energetic Oltenia.

Bunoaica a cerut, din nou, desființarea departamentului de inspectori sociali, din care fac parte liderii marilor sindicate și i-a cerut managerului Complexului Energetic Oltenia, Daniel Burlan, să-i pună la dispoziție rapoartele făcute de aceștia privind condițiile de lucru din cariere și termocentrale.

Comment here