Minerit și EnergieStirile Zilei

Bunoaica a început protestele . ”Manu e ținut în lesă de Mitrescu”

Câteva sute de mineri și energeticieni au fost alături de Nicu Bunoaica în prima zi de proteste, organizate în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu, pentru a forța guvernanții să aplice legea de reducere a vârstei de pensionare.

”Nu ne jucăm, să nu se joace nici ei cu legea noastră, s-o pună în aplicare!” a cerut, la microfon, președintele Sindicatului Solidaritatea 2013.   

Nicu Bunoaica a anunțat și o grevă a foamei, la București, dacă noile proteste de la Târgu-Jiu nu-i vor sensibiliza pe decidenți. Speră, însă, ca liberalii să-și schimbe atitudinea și să facă aplicabilă legea de reducere a vârstei de pensionare.   

Și liderii celor 4 federații sindicale din cadrul Complexului Energetic Oltenia au anunțat proteste cu 1000 de oameni la Târgu-Jiu, pentru punerea în aplicare a legii de reducere a vârstei de pensionare. Nicu Bunoaica îi întreabă pe marii lideri sindicali unde au fost în cele 6 luni cât s-a ieșit în stradă la Târgu-Jiu, pentru a fi făcută legea.

Între Nicu Bunoaica și Manu Tomescu a apărut o ruptură, în ultima perioadă, pentru că primul are propriu-i război cu marii lideri sindicali din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Comment here