Minerit și EnergieStirile Zilei

Bunoaica a aflat că Iordache vrea încetarea protestului din Piața Prefecturii. ”Îi voi lua locul lui Manu, preiau eu protestul”

Nicu Bunoaica anunță că va ieși, din nou, la proteste, în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu, dacă Manu Tomescu le va abandona.

Liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 a aflat că senatorul Ion Iordache, care este pe cale să preia conducerea PNL Gorj, și-ar dori să înceteze protestele din Piața Prefecturii pentru deblocarea Legii nr.197/2021, de reducere la 52 de ani a vârstei de pensionare. De aceea, protestatarii ar fi fost invitați la discuții, miercuri, de către noul prefect de Gorj, Cristina Cilibiu.

Bunoaica anunță că flacăra protestului din Piața Prefecturii nu va fi oprită, pentru că Legea nr.197 este bună și trebuie pusă în aplicare.

Nicu Bunoaica se simte hărțuit de oameni din conducerea Complexului Energetic Oltenia, care ar încerca să-i dărâme sindicatul. Liderul Solidaritatea 2013 crede că i se trage de la semnalele publice privind condițiile proaste de lucru din cariere.

Comment here