LIFE

Bulgarii aleg din ce în ce mai mult România ca destinaţie turistică 06 May 2019 | Scris in LIFE | Scris de Infinit

Bulgarii au un interes din ce în ce mai mare în noi destinaţii turistice din România, potrivit agenţiei de presă din Sofia, Novinite, care a discutat cu agenţii de turism din oraşul Ruse, al cincilea cel mai mare oraş din Bulgaria.

Astfel, mulţi turişti bulgari, nu doar din oraşul Ruse, ci din toată ţara, potrivit Novinite, prezintă un interes crescut faţă de zone necunoscute, în detrimentul unor destinaţii standard precum Sinaia şi Braşov.

De multe ori, turiştii bulgari aleg Bucureştiul pentru că ar fi considerat un oraş verde şi vânează atracţii turistice precum Palatul Parlamentului sau Ateneul Român. De asemenea, sunt atraşi de arhitectura din centrul vechi.

„Unul dintre factorii care mă motivează să aleg România sunt locurile care au legătură cu istoria Bulgariei, de exemplu, locul în care Asparuh (n.r: conducător din secolul 7) se stabilise în Tulcea”, a declarat un turist, Bojin Angelov, pentru Novinite.

Numai în vacanţa aceasta de Paşte, agenţiile de turism din Ruse au organizat excursii în România pentru sute de bulgari, scrie agenţia. (businessmagazin.ro)

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here