Stirile ZileiTârgu-Jiu

Bugetul Transloc, aprobat. Aurel Popescu: Paraschiv prevăzuse angajări și bonusuri pentru directori

Aurel Popescu a explicat, marți, de ce majoritatea PSD din Consiliul Local Târgu-Jiu a refuzat, în ultimele două luni, să voteze bugetul Transloc: directorul Mihai Paraschiv voia să facă  angajări. În plus, în buget erau prinse bonusuri pentru directori, în valoare de 70.000 de lei.

În cele din urmă, bugetul de venituri și cheltuieli al societății de transport în comun de la Târgu-Jiu a fost votat în ședința consiliului local de luni seară, dar cu amendamentele aduse de aleșii majorității. Viceprimarul Popescu spune că n-a putut fi acceptată solicitarea lui Paraschiv de a crește numărul de angajați de la 98 la 120, în condițiile în care traseele sunt aceleași.

Aurel Popescu nu a fost de acord nici ca directorii Transloc să primească bonusuri salariale, în valoare de 70.000 de lei, la final de an, pentru atingerea indicatorilor de performanță, în condițiile în care societatea este subvenționată, în proporție de 75%, de la bugetul local.   

Viceprimarul municipiului a precizat, însă, că a fost lăsată intactă lista de investiții propusă de directorul Transloc, Mihai Paraschiv, pentru dezvoltarea societății.

În replică, Mihai Paraschiv spune că organigrama Transloc prevede 113 posturi, fiind în desfășurare concursuri de dinainte ca el să fie numit manager. În privința bonusurilor pentru directori, Paraschiv spune că legea prevede includerea acestor drepturi în buget, dar cel mai probabil nu vor fi încasate.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here