Stirile ZileiTârgu-Jiu

Buget URIAȘ pentru o piesă de teatru. Gârbaciu: Coica știa

Șefii Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu au dat explicații, miercuri, într-o conferință de presă, privind modul în care au cheltuit o sumă uriașă, 670.000 de lei,  pentru un spectacol prin care să marcheze Bicentenarul Tudor Vladimirescu.

La conferință a fost prezent și viceprimarul responsabil de Cultură, Gabriel Coica. Acesta solicitase, anterior, conducerii teatrului să explice pe ce a cheltuit atâția bani.

Purtătorul de cuvânt, Iani Gârbaciu, a ținut să precizeze că a fost organizată conferința de presă pentru ca târgujienii să afle că adevărul despre gestionarea banilor, nu la cererea viceprimarului.

Iani Gârbaciu a comentat că nu a înțeles de ce viceprimarul Gabriel Coica a cerut explicații pe Facebook. Purtătorul de cuvânt al teatrului susține că a existat un dialog cu conducerea primăriei și au fost prezentate documente justificative privind bugetul piesei de teatru.  

Managerul Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu”, Cosmin Brehuță, a declarat că nu a ținut nimic secret în ceea ce privește cheltuirea banilor alocați de municipalitate.  

Comments (1)

  1. Doar stia sau a si luat?

Comment here